Szolgáltatásaim

BEMER fény és elektro- mágneses mező terápia

A BEMER ( Bio-Elektro-Mágneses-Energia-Reguláció ) hatásos kiegészítő terápiát sikeresen alkalmazom nap mint nap számos betegség tüneteinek kezelésére. A terápiát gyakran alkalmazom masszázs közben is.


bővebben

„Alternatív masszázs technika”, kínai- svéd frissítő masszázs

A kínai masszázs során teljes test átmasszírozása a meridiánok mentén történik, koncentrálva a vendég által megjelölt problémákra, s a hozzá tartozó főbb akupunktúrás pontokra.


bővebben

Hullámmasszázs terápia / nyirok masszázs terápia

Az emberi szervezet létének alapvető feltétele a vérkeringés és a nyirokkeringés megfelelő működése. A Dr. Life hullámmasszázs berendezés segít helyreállítani az alapvetően fontos élettani folyamatokat.


bővebben

Narancsolajos masszázs

A narancsolaj visszaadja a száraz bőr egyensúlyát, jó hatással van a vérkeringésre, anyagcsere folyamatokra. A méregtelenítő narancsolajos masszázs ajánlott tisztítókúrákhoz, továbbá mindenkinek, aki szeretne felfrissülni, méregteleníteni.


bővebben

Nyirok masszázs

A nyirokmasszázs olyan fizioterápiás eljárás, ahol a kötőszövetre gyakorolt nagyon lágy fogástechnikával fokozzuk a nyirok folyadék visszaáramlását. Aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere-folyamatokat, kiüríti a szöveti ödémákat.


bővebben

Cellulit kezelő masszázs

Az alakformáló - más nevén cellulit, narancsbőr elleni, fogyasztó, zsírégető - masszázs esetén 45 vagy 90 perc időtartamú kezelésről beszélhetünk, mely áll a svédmasszázs gyors, intenzív fogásaiból, köpölyözésből és testtekercselésből.


bővebben

Bambusz masszázs

A masszázshoz használt bambusz rudak különböző méretűek és vastagságúak, így a test bármely területe hatékonyan masszírozható velük. A beolajozott testen felmelegített rudakkal dolgozunk, ami semmi máshoz sem hasonlítható különleges érzést eredményez.


bővebben

Dorn - Breuss masszázs terápia


A terápia központi része a gerincoszlop kezelése. Az alkalmazott gerincoszlop kezelés nem jelent veszélyt az ízületek és a csontokat körülvevő szövetek számára. Mielőtt a terapeuta korrigálja a csigolyákat, be kell állítania a medence fiziológiás helyzetét.


bővebben

Kineziológia kezelések


A kineziológia érzelmi stresszoldással segíti az egyént, az életmódjának és életszemléletének megújításában, a testi, lelki és érzelmi egészségének megőrzésében, valamint a problémák mögött meghúzódó okok feltárásában, és a kialakult blokkok megszüntetésében.

bővebben

K-active tape technika


A Kineziológiai Taping by K-Active terápia alapszemlélete az emberi testet olyan egységként szemléli, amely a test sokrétű egymással szoros kapcsolatban lévő struktúrák hálózata - pl.a bőr, a fascia, az izmok, a meridiánok, stb.

bővebben

Erőtér terápi-AFT/ stresszoldás


Az AFT terápia alapja, hogy az okokat az energetikai erőkben keresi. Érzelmeink, szokásszerű gondolataink, emlékeink irányítják agyunk energiáját, amely a test és az agy közötti kapcsolat. Az AFT ezt a kétirányú kapcsolatot használja ki.

bővebben

Kranio-szakrális terápia


A cranio-sacralis terápia egy különlegesen gyengéd, mégis rendkívüli módon hatékony kezelési forma, amely szervezet öngyógyító mechanizmusaira, természetes védekezőképességére gyakorol hatást, miközben lenyugtatja az idegrendszert.

bővebben

Alakformálás

A rádiófrekvenciás energia hőfejlesztő hatása az élő szövetekben régóta közismert. Az emberi fiziológiát kutató tudósok részletesen feltérképezték a rádiófrekvenciás áram emberi szervezetre gyakorolt hatásait.


bővebben

Test és fülgyertya kezelés

A fülgyertya lassan, kb. 10-15 perc alatt ég el, ezalatt hőhatás keletkezik, mely átterjed a fülre, valamint a fül belsejére is. Az ún. kéményhatás révén a salakanyagok egy része kijut a fülből és a gyertya belsejében lerakódik.

bővebben

Hangterápia

Boldogságérzet árad szét bennünk, energetikailag töltődünk ilyenkor, s a többszöri kezelések hatására erősödik többek között az immunrendszerünk, javul a koncentrálóképesség, a kreativitás, a kiegyensúlyozottság.

bővebben

Tuina masszázs

A manuálterápia a Kínai Orvoslás egyik legfontosabb terápiás eljárása. Régebbi, köznyelvben használatos neve anmo, a mai kínai orvosi nyelvben azonban inkább a tuina kifejezést használják. Számos különböző technikát alkalmaz a kívánt hatások elérésére.


bővebben

Flossing terápia

A flossing rendkívűl innovatív terápia, mely a mozgásszervi probléma megoldását a fasciarendszeren keresztűl valósítja meg egy speciális rugalmasságot biztosító gumiszalag szakszerű felhelyezésével. A kezelt területen speciális leszorításban, passzív vagy aktív mozgással serkentjük a szöveti regenerációt.


bővebben

FDM kezelés

Fascia egy különleges kötőszövet, mely az egész testünket behálózza az utóbbi időkig a tudomány sem foglalkozott vele igazán..


bővebben