Rádiófrekvenciás testkezelés

A megfelelő frekvenciájú és megfelelő teljesítményű rádiófrekvenciás áram eredményesen alkalmazható a testbenlévő zsírsejtek anyagcsere folyamatainak felgyorsítására. A hőhatás ott a legnagyobb, ahol a szövet közti elektromos ellenállás a legmagasabb, tehát a kevés vizet tartalmazó zsírszövetben. A bőrfelszínen 40–42 °C hő mérsékletet elérve a hőmérséklet a mélyben 60–65 °C-ra emelkedik. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíventudnak szabadzsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének széteséséhez vezet. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.

MagicPolar kezelési lehetőségei:

 • Zsírbontás, méretcsökkentés, alakformálás
 • Narancsbőr és nyúlási csíkok kezelése
 • Bőrfeszesítés, bőrszépítés
 • Arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció
 • Zsírbontás, méretcsökkentés:

  Az RF technológia sejtszintű zsírfelszabadítás elvi alapjait az előzőek ben már meg is mertük. A hexapoláris superior technológia hatékonysága, egyidejű hatása a mélyen és a felülethez közel lévő zsírszövetre már egyetlen kezelés után is jól látható eredményekhez vezet. A test karcsúsító hatás további fokozása és tartóssátétele céljából legalább 6 kezelés kúra szerű végzése javasolt. A hexapoláris RF technológia és a kezelési technika manuális masszázshoz hasonló mozdulatai a keringési rendszerre és nyirokkeringésre stimulációs hatással vannak, melyek a felszabadult zsírösszetevők és méreganyagok kezelési területről való eltávolítását nagy mértékben elősegítik.

  Cellulitkezelés:

  A cellulit kialakulásában a szervezetet érő környezeti hatások és az életmód alapvető fontosságúak. A megnövekedett zsírsejtek, a szegényessé vált mikrokeringés, a bőr anyagcsere folyamatainak romlása, tehát összességében a kötőszövet állapotok roszszabbodása a cellulit különböző fokozatainak kialakulásához vezetnek. Ebből következően a cellulitproblémákat csak akkor kezelhetjük hatékonyan, ha a kötőszövet állapotokat helyreállítjuk. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikrokeringés és nyirok áramlás újra elindul, az anyagcserefolyamatok helyreállnak, mely megindítja a cellulit leépítését. Az eredmények már néhány kezelés után jól láthatóak.

  Arcfiatalítás, kollagenézis:

  Az életkor előrehaladtával a kollagént, elasztint és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ennek hatására a bőr egyre inkább elveszíti feszességét és rugalmasságát, a finom vonalak ráncokká mélyülnek, és a bőr lazává, megereszkedetté válik. A folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk. Fejlett rádiófrekvenciás technológiával szelektív hőhatást hozunk létre, melynek révén a kollagén rostok spontán hatásként összehúzódnak, mely azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez. Hosszabb távon a kollagénrostok törései mentén a fibroblastok aktivizálódnak, új kollagén és elasztin sturktúrákat képez nek. Az arc fokozatosan viszszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak.