A kínai masszázs

A kínai masszázs során teljes test átmasszírozása a meridiánok mentén történik, koncentrálva a vendég által megjelölt problémákra, s a hozzá tartozó főbb akupunktúrás pontokra. A kínai kezelésnél sor kerül a végtagok, ízületek kimozgatására is, mellyel a mozgásszervi és reumatikus panaszokat enyhítjük. Az akupunktúrás pontokon keresztül megszüntethetjük az energiablokádokat, melyek gátolják a csí (életerő) áramlását, melynek következtében betegségek fejlődnek ki. Az akupresszúrás masszázs után visszaáll az egyenletes energiakeringés. Kiválósága, hogy nem a betegség tüneteit, hanem sokkal inkább a betegség okát kezelhetjük ezzel az ősi kínai gyógymóddal. A teljes test masszázs hatására a bőrben, kötőszövetben fokozódik a vérkeringés, gyorsul az anyagcsere, az izomgörcsök oldódnak, a fájdalom csökken. Kezelés hatékonyságát gyógynövényolajok és speciális krémek biztosítják.

Ajánlom:

Izületi, mozgásszervi panaszokra és kimerült, stresszes vendégeimnek, akik oldódni szeretnének.

A masszázs nem csak egyszerű fizikai beavatkozás, a lélek is részt vesz a gondoskodási folyamatban, energiáink, hőmérsékletünk összehangolódik, megelégedettséget kelt, harmóniába kerül a test, a lélek és a szellem.

Az Univerzális energia alkalmazásával ( Luong Minh Dang mester tanításai alapján ) a szervezetben áramló energia akadálytalan áramlását érjük el a chi befolyásolásával. Az energia –háztartás harmonizálása és szeretet befogadása a fő cél.